Barnprylar: 3 Favoritmössor till Hösten

on

Ni som känner mig vet att om det är något jag är riktigt, riktigt svag för så är det mössor. Vi har ofta i alla fall tio eller femton stycken hemma (per barn) som ligger och används flitigt. För visst händer det att en mössa följer med till ett ställe men sen inte kommer hem igen. Många mössor har kommit från tidigare goodiebags (jag springer ju inte så mycket på event längre) men många har också inhandlats på reor. Framförhållning är A och O för klipp! Nu i år är jag sent ute med det mesta och därmed måste jag börja titta mig omkring för att fylla på mössor och vantar till små kalla barn.

Halkade in för att titta på höstens mössor och fann dessa tre favoriter hos Babyshopmössa_brand

The Brand – Grey Pink Leomössa_ebbe

eBBe Kids – Kjell Beanie
mössa_novastar

Nova Star – W-Beanie Zebra

2 Comments Add yours

 1. uppochhoppa says:

  Men Ebbemössan!!!! Jag dör vad fin. Vi är samma lika, älsk på mössor. Och pannband till mig. Bästa bästa grejen!

  Like

  1. Ämma says:

   Jag har inte fastnat för pannbanden än – får nog jobba på den biten för mig själv pga fryser ju jämt om öronen.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.