Premiär på Dramaten för mig!

on

Egentligen skulle jag träna idag, men det inplanerade passet får bytas ut mot lite hemmaträning för ikväll ska jag för första gången bege mig till Dramaten. Jag lyckades nämligen knipa en gratisbiljett av Elin att hänga med henne och hennes mamma på Utvandrarna. Eftersom just Wilhelm Moberg var en av de första riktiga böckerna jag läste känns det oerhört intressant och kul! Otroligt ändå att jag bott i Stockholm i tio år nu och inte en enda gång faktiskt varit där. Jag var till och med tvungen att fråga vart det ligger. Det ni.

utvandrarnaMen ett litet problem har jag såklart – vad har man på sig på dramaten? 

One Comment Add yours

  1. Ullrika says:

    Haha! Menar du att du på fullt allvar var tvungen att fråga var Dramaten ligger? 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.