Barnprylar: Didrikson Vinterkollektion 2014

on

När det gäller vinteroveraller erkänner jag att det händer rätt ofta att jag faller tilbaka till Didriksons, dels för att jag tycker de är fruktansvärt prisvärda men också för att passformen är fenomenal och overallerna är snygga. I år får jag nog tyvärr inte köpa någon ny, då vi redan har en fenomenal från Reimatec som jag hoppas fortfarande passar.

Förra året (2013) fick Didriksons Theron högsta poäng i Vi Föräldrars stora overalltest, eftersom de legat högt i alla tester jag läst de senaste åren är jag övertygad om att även årets version kommer finnas med i topp. Jag måste säga att jag älskar stilen, ren och snygg med enfärgade overaller. Den gula är det nya svarta (såklart med tendenser åt orange) och den tealblå är min personliga favorit som jag inte skulle ha något emot att stoppa ner Lillasystern i.

didriksons didriksons2 didriksons3 didriksons4Nya kollektionen hittade jag först hos Kotteshoppen!

5 Comments Add yours

 1. Den gula var galet snygg!! Men tro om den lätt blir skitig och ful i färgen?

  Like

  1. Ämma says:

   Jag funderade på det med, men å andra sidan har jag inte upplevt att det varit problem med några andra färger så? Hoppas inte!

   Like

 2. Har beställt en theron åt Meja idag, en marinblå. Hoppas hon blir nöjd, gillade på bild iaf 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Personligen tycker jag iaf att den är skitsnygg, så jag hoppas Meja tycker den duger!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.