I mina nya paltor

on

Redan i förrgår ramlade mina nya träningskläder jag beställde in. Jag hoppade genast i dem och redan igår gick de gå live när jag körde ett pass. Grymt! Hade dock inte räknat med luvan på tröjan, då hade jag nog inte köpt den. Oavsett är den sjukt mysig, så det får vara så men luvlös varmare tröja (ej fleece) eftersöks.

Äntligen är det fredag och dels ska jag få till en del jobb men jag ska även börja se över packningen. Nu på förmiddagen ska jag också ha ett samtal med min kostrådgivare Linda. Helgpeppen nu! IMG_1967.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.