Livet.

on

2014-09-01 (27 av 44)

Söndagkväll och här sitter jag i sängen med mina onda bihålor och bara ler. Det har varit en helt galet bra helg, även om antalet timmar sömn blivit alldeles för få känns det okej ändå. Jag har haft turen att slippa laga mat en enda gång, tack till världens bästa grannar för det (och E då). Det har varit något av en kaosvecka, nu ser det ut att kanske lugna ner sig i alla fall lite framöver så jag hoppas på att vi hinner andas någonstans längs vägen. Livet är mer än stress nämligen och jag måste hinna varva ner.

Helgens pepp är rekryteraren som hörde av sig bara sådär om ett jobb jag hade kunnat vela ha (inte just nu), att jag satte mina 27 varv efter en hel sommar utan rejäl träning, tiden med familjen och såklart alla fina planer framöver. Hej hösten – du är rätt fin ändå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.