Tisdagmorgon!

on

2014-08-27 (3 av 24)
Godmorgon! Tisdag här och nästan halva veckan har gått (man kan ju låtsas), igår låg jag nästintill nerbäddad (utöver jobb) eftersom mina bihålor spelade mig och kroppen ett spratt men idag känns det bättre igen. Hurra för det!

Annars lovar jag att det är en mörbultad kropp som skriver, för träningen i söndags var uppenbarligen nästintill brutal för mina stackars lemmar. Kan det vara så att man inte riktigt är kvar på samma nivå som innan sommaren om man vilat nästan hela sommaren? Såklart. Ändå tog jag i som en galning, vilket nu uppenbarligen känns. När jag petade i kategorierna i helgen insåg jag att tyvärr saknas det en hel del inlägg i reseavsnitten som jag måste försöka få över på ett eller annat sätt hit.

Nu blir det en kopp te och lite frukost innan vi gräver ner oss för dagen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.