Derby: Junior roller derby i höst

on

Höstens aktiviteter drar igång med stormsteg, det är inte bara jag som har fullt upp med kommande träningar, för i höst börjar nämligen Lilla A på juniorderby. Det är klubben Solna Rollerderby som ordnar med träning för juniorer mellan 5-14 år, i Råsundaskolan med start på lördag den 13/9. Den yngre gruppen där A kommer gå har träning mellan 14-15, den äldre gruppen timmen efter. Så himla toppen med möjlighet till lån av utrustning av klubben, därmed behöver vi inte köpa på oss allting sen innan.

imageJag vet inte om hon kommer gilla det, jag vet inte om hon kommer tycka att det är något värt att fortsätta med men hon gillar att åka skates (om hon nu haft ett par som faktiskt rullade) så vi ska i alla fall ge det ett försök. Funkar det inte så väljer vi en annan aktivitet till våren istället, men det är ingen idé att stressa upp sig över barn och vad de väljer bort innan de ens börjat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.