Jag har gjort min plikt.

on

Vet ni? Jag tycker de här valkampanjerna spårade för ett bra tag sen. Det mesta blev till pajkastning, oavsett syfte så svartmålas nästintill alla. Istället för att gå ihop för ett bra syfte (att hålla SD ute) så klingar sociala medier av “vem fan vill vara kommunist” och “röstar du på borgarsvinen så är vi inte vänner längre“. Jag tillhör också den kretsen som tyvärr tror att den här uthängningen av SD snarast gett dem vatten på sin kvarn. Vidrigt. Men bästa sättet att motverka deras framgång är helt enkelt att ta sig iväg till en vallokal och lägga en röst på något annat.

Vet ni vad? Vi kan inte behaga alla. Det är en självklarhet att vi beroende på vart i livet vi befinner oss har fokus på olika saker. Medmänskligheten däremot, den är universell och ska alltid finnas med. Men krav, vilja och önskemål kring att få samhällsmaskinen Sverige att snurra kommer alltid att finnas i olika riktningar. Däremot hoppas jag att alla röstar för. För möjligheten till jämställdhet. För allas rätt till bra skolgång, bra sjukvård. För ett Sverige där alla får plats.

valIdag röstade jag för valmöjligheter. För jämställdhet. För livet. 

One Comment Add yours

  1. Jepp, vi har röstat idag! (Och inte på SD då ;))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.