Livskvalitet.

on

Så var söndagskvällen kommen, när hela Sverige sitter klistrad framför en valvaka på tv. Vi har haft en händelserik och allmänt grym helg, Lilla A gjorde igår premiär på sin roller derby träning för miniorer (5-14 år) där hon för första gången fick på sig ett par riktigt skates. Hon tyckte det var superskoj, de lekte lekar och gjorde följa John övningar samt körde hinderbana. Stockholm Rollerderby ställer upp med rejält många funktionärer för barnen och riktigt bra instruktörer. Igår var jag aningen avundsjuk, för A fick alltså träna för Mad Maloony. Det säger inte ett dugg för de som inte är intresserade av roller derby men om jag säger SM-guld och svenska landslaget så förstår ni nog nivån.

2014-09-03 (1 av 1)Idag, efter sovmorgon och allmänt snabbt kaos här hemma (tack vare just sovmorgon) så stack vi ut till Ekvallen i Gustavsberg för min fresh meat träning. En riktigt riktigt grym träning, A höll sig sysselsatt med ritblock, pennor och en ipad. Skönaste grejen att det är fler barn som behöver sysselsätta sig och de håller i alla fall delvis ihop. Vips var våra två timmar avklarade, Lillasystern avlämnad (och skateväskan upphämtad) och vi var på väg till Gustavsbergsbadet för eftermiddagsbus. Toppendag avslutas nu i sängen med counterpain insmetat på cirka hela kroppen efter diverse smällar idag.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.