When we take Berlin…. igen

on

Det har länge ryktats om ett bootcamp i Berlin till hösten, jag erkänner att det spontant inte var några hejarop från min sida. Dels för att Berlin inte riktigt vann mitt hjärta (det är en grym stad dock), dels för att jag inte gillar att upprepa mig. I alla fall inte på ett och samma år, den lilla resbudget jag kan unna mig för just roller derby måste ha värde. Så att träna hos Berlin Bombshells, som just gjorde succé i USA känns ju precis som alldeles rätt prioritering.

rp_2014-03-27-1-av-30.jpg

Men så smög peppen på, efter igår när det släppte på tracken så fullkomligt exploderade den. Eller ja, vi hade ju faktiskt redan diskuterat det här hemma och bestämt att jag skulle åka. Men det blev tydligt mer begripligt varför vill åka efter igår. Själva staden Berlin lär jag inte hinna se så mycket av, men jag känner behovet av ett besök på Quadroller Skateshop. För mina skates kommer tyvärr inte överleva mina moves länge till (de börjar bli för stora för foten vilket även såklart är farligt).

I alla fall, i oktober siktar jag på Berlin igen. Jag ska bara få en plats på bootcampet. Och hitta flygbiljetter som inte gör mig helt ruinerad. 

One Comment Add yours

  1. Aniika says:

    Tänk, Berlin fick mitt hjärta direkt. Kärlek vid första ögonkastet… 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.