Ljumna höstdagar

on

Jag riktigt går och väntar på att hösten ska komma hit på riktigt, längtar efter att få plocka fram mössa, vantar och tjockare jackor. Just nu är dagarna ljumna och det är ju fantastiskt, men det här mittemellan är inte min starka sida och absolut min garderobs sämsta innehåll. Jag fryser ju så lätt så springer ändå i jacka när alla andra fortfarande har långärmat. Som nu. Barnen vill knappt klä på sig och jag står redo med overall ungefär.

För det här med att det är jätteskönt i solen, iskallt så fort man går utanför är inte favoriten. Jag vill ha värmande väder jämt, eller så kan det lika gärna vara kallt. Så säger jag i alla fall nu efter en glädjande fantastisk vår, sommar och början på höst. Jag lär nog ångra mig så fort det kalla vädret är här för att stanna. Vilket lär vara snart om vi ska tro på årstiden.

2013-09-18 (4 av 18) 2013-09-18 (16 av 18)

Förra året vid den här tiden hade jag och Lilla A precis landat i Side och hängde på Sunwing Resort Side East Beach. Det var inte helt fel det heller, men nu behöver vi vardag ett litet tag innan det blir någon resa av igen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.