Plus Hostel Berlin – en första gång för allt

on

Det är mycket fokus på resor just nu, det ska jag erkänna. Vi älskar att krama ur varenda liten resa vi kan, för vi älskar det. Tyvärr verkar vi inte få ihop något till hösten som jag och E hade hoppats på, för flygbiljetter har visat sig kosta betydligt mer än jag hade räknat på. Så vi gör något roligt på hemmaplan när vi ändå kallat in barnvakter och så tittar vi oss omkring efter en resa åt oss själva någon gång i vår istället. Om nu inget dyker upp i sista sekund.

För egen del blev det i dagarna klart att jag fått plats på bootcamp i oktober hos Berlin Bombshells, vilket innebär att jag ska till Berlin igen (iiiih!). För att hålla kostnaderna nere har vi gått ihop en del tjejer från FM programmet hos Stockholm Roller Derby och bokat oss ett rum på Plus Hostel Berlin. Det här att resa billigt är en sak, men jag har ändå alltid sett till att bo bekvämt så det här är en nyhet för mig.

plusberlin plusberlin2

Skillnaden mellan ett hotell och ett hostel är helt klart standarden, att man ofta delar badrum flera stycken och att rummet ofta rymmer fler personer. Så även det här, men utifrån bilderna ser det trevligt ut och jag hoppas vi kommer trivas. Med tanke på det hektiska schemat vi fått från arrangörerna med 2 dagar på skates innehållandes 12 timmar onskate, 1 scrimm, 2 bouts (lördag) lär vi inte hinna göra mycket annat än sova ändå. Fullkomligt onödigt att lägga mer pengar på en sovplats än nödvändigt.

One Comment Add yours

  1. Jag bodde på hostel i Sthlm senast och det var över förväntan! Dock enkelrum med eget badrum, så fick betala efter det. Men helt okej absolut!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.