Nu börjar snart höstens serier!

on

greys11

Är ni taggade? Efter en lång sommar av dåliga repriser (nåja) och massa avslut på andra serier så drar nu hösten snart igång med lite sevärt och jag längtar så jag längtar. Jag är ju något av en serienörd, eftersom jag fått plöja C-serier som 90210, The Carrie Diaries och sett om Mad Men från början på senare tid (jag har på i bakgrunden när jag jobbar ibland) så behöver jag nu friska fläktar!

Bäst på min seriehimmel ligger dessa, som tyvärr inte alla kommer med nya avsnitt till hösten. Jag får helt enkelt hålla ut lite till för några av de bästa. Sen har vi ju de svenska tv-programmen jag inte kan låta bli att förfasa mig över som Idol, Paradise Hotel och Big Brother. Man måste ju ha koll!

Sons of Anarchy
Game of Thrones
Grey’s Anatomy
Suits
The Killing
Mad Men
Modern Family
Scandal
Homeland
Hart of Dixie
Nashville
Chicago Fire
Bron
Fargo
Downton Abbey

Har jag missat någon riktig _måste_ serie? 

 

2 Comments Add yours

 1. Lilla Malin says:

  Jaa, det blir härligt nu när det kommer igång igen! Bara nästa vecka har jag Blacklist, Grey’s och Chicago P.D. att se och jag gillar de tre serierna oerhört mycket.

  Like

  1. Ämma says:

   Jag har inte börjat titta (ännu) på varken Blacklist eller Chicago P.D, däremot har jag ju plöjt hela systerserien så är klart att man kanske borde ha koll på den med! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.