Barnvakten inkallad!

on

Tänk vad smidigt det måste vara att bo i samma stad som sina föräldrar, elller att ha ett stort kontaktnät som kan ställa upp varje gång det krisar. För först nu börjar vi känna av det där som andra kallar för pussel. Det är fortfarande på en helt okej nivå men inkräktar istället en del på våra helger tillsammans. Inte helt optimalt kanske, men fritidsintressen är också viktiga och jag hoppas att vi fortsätter vara överens även framöver kring hur vi fördelar tiden. För det är ju faktiskt huvudsaken, att det fungerar för oss.

Imorgon däremot stöter vi på patrull, för i och med min flytt över till STRDs FM program så har jag ett krav av att medverka 60% av träningen, i och med en viss resa till Samos och att E var borta följande fredag måste jag nu se till att få upp statistiken en del. Så imorgon kväll är det Farmor G som snällt tar sig hit från St Annas för att hänga med barnbarnen några timmar medan jag ska rulla i Farstahallen. Barnen är otroligt taggade och hoppas att de blir hämtade av henne på förskolan imorgon!

2014-04-20 (19 av 23)Tittar på bilder och konstaterar att jag nog inte varit i stugan sen i påskas. Nästan pinsamt så länge sen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.