Om lusten att få åka skidor igen

on

Ni vet den där höstweekendresan som inte blir av för mig och E? Den som var för att fira våra 10 (!!) år? Vi började sladda lite i tankarna hur vi skulle göra och konstaterade att det vi båda helst ville var att åka till Alperna. En gång vart sjunde år låter väl minst sagt rimligt att det skulle vara dags igen? Däremot stod jag rätt handfallen i valet kring ort och fick därmed slänga ut en fråga på Facebook. Det tog inte lång tid innan Sofy aka Uppochhoppa och Lisa aka Livetfråndenljusasidan hade fått mig orimligt sugen på Italien, på antipasti och på puder.

Men. Att ta med barnen just nu är inte rimligt, så vi behöver resa själva. Så pass lång resa betyder ledighet från jobb och barnvakter som faktiskt orkar ha hand om dem (och kan). Det är mycket som ska stämma överens så vi ska inte hoppa jämfota riktigt än. Men herregud så flott det vore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.