Äntligen måndag!

on

Måndagmorgonen är här, vi blev lite sena iväg men nöjda är vi ändå. Trots att det regnar ute, för jag lyckades hitta en uppsättning av vantar och mössor. Allt annat ligger noga nedkastat i en stor låda i förrådet. Förhoppmingsvis har jag märkt upp den.

IMG_2474.JPG
Vi tackar i alla fall den här galna helgen för sin tid, vi har hunnit med massor, lagt tid på planering och såklart barnen. De verkade utpumpade efter gårdagskvällens lasagne och lekdejt med grannarna, därför tog vi lite sovmorgon. Skönt ändå, att vi hann vakna till ljuset. För det börjar råda aningen brist på det nu. Ser plötsligt behovet av att inköpa lampor till hemmet. Många.
Men först ska vi ta oss igenom den här dagen jag och mina bihålor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.