En funktionsjacka till mig

on

Jag är den första att lägga pengar på vettiga kläder åt barnen, men åt mig har jag ärligt talat inte prioriterat det. Efter att min tidigare regnjacka (vilket var det närmaste funktion den Didriksonen hade) läckte som ett såll under föräldraledigheten med Lillasystern har jag försökt klara mig på vanliga kläder. Det var ju oerhört dumt tänkt, för barn vill ju vara ute och jag har bara frusit.

I helgen var jag och Lilla A inne på Stadium i Nacka Forum för att hitta en hjälm till hennes roller derby träning, gissa om jag kände att det var en fullträff att verkligen snubbla över det här rea fyndet. Det är en funktionsjacka från Everest (jag skulle kalla det skaljacka) som just nu är nedsatt från 799:- till ynka 399:-. Tyvärr vågade jag inte köra på den turkosa varianten då risken är att jag behöver ha jackan till och från jobbet, men den var extra fin i verkligheten.

everest

Gissa om jag var extra nöjd över mitt inköp imorse när det fullkomligt var bisarrt väder ute? Vattnet rinner bara av och jag, jo tack – jag var torr och varm. En fleecetröja under och så är den outfiten perfekt för höstens kyliga dagar.

2 Comments Add yours

 1. Jennie says:

  Tack för tipset, den turkosa är nu inhandlad 😉
  Min gamla hade upplevt sina bästa dagar…

  Like

  1. Ämma says:

   Åh, hoppas du blir nöjd! Jag älskar när man lyckas fynda sånt som man faktiskt behöver men som är den tråkigaste utgiften av dem alla!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.