Tisdag!

on

Godmorgon, eller nej den är ju faktiskt inte så god. Drömmar mitt i nätterna och en mamma som har svårt att somna om i kombination med att båda föräldrarna somnat alldeles för sent på kvällen innebär inte mycket mer än ett vrak nu på morgonkvisten. Tanken var att åka in till Kista tidigt imorse men efter den natten fick det faktiskt vara. Med morgonmöten runt kvisten är det lika bra att få det gjort hemifrån. Imorgon däremot och faktiskt resten av veckan väntar Kista.

2013-10-13 (7 av 21)

Förra hösten i Nora

Rätt glad ska jag väl vara, för det är kallt. Nu börjar mina åtta månader av kyla, trots att vi fortfarande har närmare 23 grader inne och jag sover med duntäcke började jag morgonen med att huttra. Nåde den som öppnar badrumsdörren när jag står i duschen säger jag bara. Inser att enda gången jag faktiskt var någorlunda varm på vintern var när jag hade lånad Canada Goosejacka. Riktigt dun alltså, bra skit.

Men nog tusan är det fint ute när det blir så här. Krispigt. Fräscht. Färggrant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.