Derby: När jag kommer behöva nya skates

on

Ni kanske inte minns när jag fick mina skates i februari och jag nästan grät för de var ju för små. Hör ni? För små. För det var då, nu ett halvår senare är de tyvärr alldeles för stora. Det är ju bara sjukt. För stora. Som det är nu så kan jag inte riktigt snöra åt dem bra. Antingen blir de för snäva framtill (omöjligt att springa på tåstopp) eller för lösa upptill (omöjligt att göra några rörelser bra). Dessutom glider foten fram och tillbaka. Jag testade med sula i efter tips, vilket bara resulterade i knöl och stök i skon som skavde.

2014-05-20 (1 av 6)

Så det är nog dags att börja spana efter ett par andra skates. Drömmen är ju ett par custom, det vill säga i de färger jag vill ha och gjorda för att perfekt forma sig efter mina fötter. Nu är ju inte drömmar och ekonomi riktigt samma sak, så jag får nöja mig med något mittemellan vilket troligen är galet bra ändå med tanke på min nivå. Men klarar jag mitt mål att fixa mina min skills, ta mig in i C-laget så hoppas jag att det här blir belöningen.

Man skulle ju kunna tro att det vore lätt att bara köpa en ny skate. Men Roller Derby är lika mycket en djungel som höstens utbud på accessoarer. Det gäller att kunna det här med att matcha mest effektivt, för att ha störst nytta av sina inköp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.