Upp och nervändadagen

on

Idag är en så himla konstig dag att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Vi har en riktigt tung dag på jobbet, där vi måste ha svar på vad som hänt inatt (och inga svar finns). Dessutom fick vi besked om flytt av träning, vilket visade sig vara ett (för mig) riktigt dåligt drag, utöver en besvikelse att vår hittills bästa tränare faktiskt tillfälligt lägger ned, i kombination med att vi plötsligt bara har en träning per vecka.  Lägg sen till att det ösregnat ute mest hela dagen, att jag känner mig helt och fullkomligt däckad av den här nya årstiden och allehanda andra betydligt lika tråkiga besked (som jag inte känner för att lufta här).

Men, så styrde jag och Ida upp häng med barnen i deras kök medan våra karlar är iväg på stort galej ikväll. Det var behövligt och skönt med lite vuxenhäng, innan jag nu landade här i soffan igen med jobbet som pockar på min uppmärksamhet. Lustigt nog har jag inte varit så effektiv som idag på väldigt länge, timmarna bara flög iväg. Men imorgon hörrni. Imorgon får det allt lugna ner sig lite. För imorgon är det fredag.

CHICAGO FIRE -- Pictured: "Chicago Fire" Key Art -- (Photo by: NBCUniversal)Nu kurar jag ner mig med min jobbdator en stund, passar på att njuta lite av Chicago Fire igen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.