Timing är allt

on

Ni vet när jobbet anordnar promenad för gott syfte, man tänkt gå och sen glömmer bort? Så precis var det idag. Ute öser regnet ner, jag skulle ju ljuga om jag sa att jag var sugen på den där vandringen.

IMG_2485.JPG
För till skillnad från Lillasystern är jag inte klädd för dagens ösregn, därmed var det luva på under den korta promenaden från lunchen och tillbaka till kontoret. På samma korta bit lyckades jag falla in i ledet från promenaden och belönades med en Gainomax och lite fri träning på Actic. Inte illa pinkat ändå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.