Resor: Langley Hotel La Foret – Val d’Isere

laforet_1_674x315 laforet_3_674x315Eftersom barnvakterna sträckte upp handen och sa att okej – kör så passade jag på att plocka Langleys boka tidigt rabatt och köpte oss en resa till Langley Hotel La Foret i Val d’Isere. 

Varför vi i slutändan valde Val d’Isere är en ganska lång lista, men är i slutändan ett ekonomiskt val. Våra få datum vi kunde resa på innebar väldigt få bra flygbiljetter, ännu sämre boendealternativ. Lägg sen till att liftkort för två personer faktiskt kostar massor med pengar, såna som sparas in när man reser med en arrangör. Eftersom vi dessutom reser tidigt på säsongen var det en mängd resmål som är aningen för osäkra på snötillgång (glaciärer är bra skit ur den synpunkten) och eftersom jag tänker skola om mig till skidåkare och lämna brädan på hemmaplan vill jag ha mängder och mängder av lättåkna backar.

Saker jag ser fram emot lite extra mycket? Den tre-rätters middag som ingår varje kväll på hotellet. För jag vet att det är här Langley skaffar sig sina återkommande gäster, med bra mat. Att bo på ett riktigt alphotell – lite slitet, förjäkla charmigt och alldeles perfekt för oss. Att få en hel vecka för bara oss, med bara våra tider att passa. Att få testa skidor igen, efter ett uppehåll på nästan tjugo år. Frankrike.

Januari, jag längtar efter dig! 

2 Comments Add yours

 1. Åh så roligt! Jag längtar så mycket efter skidåkning, är nog snart 8 år sedan jag var iväg. Men M gillar inte den där tanken på vintersemester…

  Like

  1. Ämma says:

   Vet du? Jag förstår honom egentligen, för vem vill åka till kylan? Men det är ju en helt annan sak när poängen är att man får leva i bylsiga och underbart värmande kläder. Jag måste bara köpa lite såna först.. 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.