Ändrar om en del

on

Jag är en sån där grafisk person som inte riktigt trivs om inte saker är precis som jag vill ha dem, vilket det enda jag kan göra något åt är bloggen. För jag är ju inte grafiskt lagd, så att ändra saker är inte riktigt min grej. Men det här gillar jag, att ta fram lite nya förslag.Så jag håller på att omarbetar just nu. Vi får väl se vad det blir i slutändan, för egentligen gillar jag inte riktigt så här avskalat. Men samtidigt älskar jag det. Ambivalent var ordet.

2013-06-19 (59 av 92)

Ett motiv jag faktiskt aldrig tröttnar på

Ni som ändå orkar läsa bloggen numera kanske kan säga till vad ni gillar/inte gillar? Själv ska jag hänga på kontoret idag, äntligen så att säga. Kista är långt bort. Lite för långt bort. Ett jobb här i Nacka/Värmdö eller ens på södra delarna av jordklotet  Stockholm vore välkommet.

Edit: Jag ska inte hänga på något kontor. Jag ska vara sjuk. Ynk. Ynk.

4 Comments Add yours

 1. Jag gillar designen rent allmänt (och måste bara ta ett tag om min också!) men jag är lite mer för ombonat före avskalat egentligen. Gillade din gamla header.
  Kram

  Like

  1. Ämma says:

   Åh, ja kanske har du rätt. Ska fundera och pilla lite mer.

   Like

 2. Jag tycker att det blev snyggt, men dock lite opersonligt. Känns lite företag. Krya på dig!

  Like

  1. Ämma says:

   Hmm, opersonligt är trist. Jag ska titta på det!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.