UnderBARA Barn 2014

on

I fredags morse fick jag gå upp tidigare än vanligt, för på Stockholms mässan väntade bloggfrukost inför UnderBARA Barn som nu i helgen pågår. Eftersom jag bara hade några timmar att disponera innan det var jobbdags hann jag inte riktigt njuta och det kan hända att jag missade en del höjdpunkter men det var en riktigt bra morgon.

Dock hann jag med en del riktigt bra spaningar, som vanligt. I år tyckte jag att det fanns några som stack ut, som Maxomorra vars monter var färgsprakande och erbjöd plagg för ynka pengar. Min förälskelse bygger dels på de härliga nyanserna i tygerna (som barnen älskar) och det faktum att det är det enda svenska märket som är GOTS certifierat.  Jag blev dessutom förälskad i OneWeLike som enbart gör kollektioner på restpartier och inte heller koncentrerar sig på säsongsbetonade kollektioner. Dessa du ser smakprov på nedan tillhör deras andra kollektion och de är fullkomligt fantastiska, jag ångrar att jag inte gick tillbaka och köpte på mig den ljusgröna tröjan samt den rosa tunikan med zebran. Det kanske får bli senare.

I övrigt fanns det massor att titta på, som vanligt och jag tror att barnen hade fullkomligt älskat det. Men det får nog bli till nästa år, att passa på att göra det för deras skull och inte bara för min.

2014-10-03 (3 av 12) 2014-10-03 (4 av 12) 2014-10-03 (5 av 12) 2014-10-03 (6 av 12) 2014-10-03 (7 av 12) 2014-10-03 (8 av 12) 2014-10-03 (9 av 12) 2014-10-03 (10 av 12) 2014-10-03 (11 av 12) 2014-10-03 (12 av 12)

2 Comments Add yours

 1. Ullrika says:

  OneWeLike har jag aldrig hört talas om förr men det ser ut som trevliga kläder! Får känning av lite blandning av olika märken (i huvudsak idaT och miniatur), gissar detta också är ett danskt märke?

  Å du, hehe, hoppas du får bra betalt av Maxomorra för du har skrivit mycket snällt om dom nu 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Fast vet du? Nej, jag tar inte betalt. Jag gillar kläderna och ungarnas garderober består till stor del av just deras kläder för att de är färggranna och glada, det vill säga sånt de väljer själva. Om du bara visste hur mycket som passerar som inte skrivs om, just för att vi inte riktigt gillar.

   Och nej, One We Like är svenska och visserligen lika många andra men de kändes ändå helt egna.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.