VAB!

on

2014-08-31 (30 av 43)

Idag, den 6 oktober inleder vi höstsäsongens VAB med ett frågetecken. Vi vet inte riktigt vad som är fel, men Lillasystern är inte riktigt sig själv och blev så pass ledsen när det var dags att klä på sig imorse för förskolan att hon gick och la sig i sängen istället. Därifrån har hon ännu inte kommit upp, även om hon inte sover. Lite snorig, men uppenbart inte på topp innebär det höstens premiär.

Så, här snorar vi ikapp. För jag är ju inte heller speciellt frisk även om jag försöker inbilla mig det. Det är lite varmt här i knäet där hon sitter, vilket också tyder på att något inte står helt riktigt till för mammor och pappor duger bara till när man inte mår bra tydligen.

Fast visst är det aningen bittert att vara sjuk nästintill hela förra veckan själv och nu få ta hand om sjukt barn. Jag har ju en del att göra. Men livet är sånt, jag tänker inte ha dåligt samvete, imorgon måste nämligen jag in till jobbet och E får stanna hemma om så är fallet.

Nu ska vi titta på Bamse, jag ska försöka hinna skicka lite mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.