Systrarna Voltaire i Sickla Köpkvarter

on

Idag testade jag ett riktigt trevligt alternativ som öppnat i Sickla Köpkvarter (glashuset där gamla Gardens låg) tillsammans med Towe. Man har gjort om hela ytan och det är nu ett öppet, ombonat och mysigt litet tillhåll, med riktigt bra mat. Ska jag vara helt ärlig såg ju efterrätterna aningen ätbara ut också. Idag hoppade jag över (vilket jag såklart ångrar nu när jag ser bilderna).

Systrarna Voltaire

imageimage (1) image (2)Pastellmaräng alltså?

Jag valde en räksallad som var helt enorm, jag fick inte i mig mycket mer än räkorna, ägget och avokadon men för salladsälskaren är det definitivt värt att testa. Priset aningen saftigt kan kanske tyckas. Dagens tre erbjudanden betydligt bättre prissatta och sejen som serverades var riktigt avundsvärd. Jag som alltid brukar välja fisk när jag är ute vet inte riktigt varför jag gick ifrån det valet nu. För barnen fanns en egen liten del av menyn, med tanke på hur trevlig personalen verkade är jag rätt säker på att de hade fixat något alldeles toppen, förhoppningsvis betydligt nyttigare pannkakor än de som serveras i köpkvarteret.

Bäst? De generösa öppettiderna till kl 20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.