Ett regnigt Stockholm

on

Finns det något att säga idag förutom att det är blött? Så pass att trafiken redan klockan 6 imorse nästintill stod stilla, jag vet inte hur många duschar jag fick på min vindruta från motsatt körfält längs vägen. Jag hoppas bara jag inte passerade några gångtrafikanter eller cyklister på vägen, för då är det troligt att jag stänkte ner dem och mer därtill. Ute är det fortfarande  bäcksvart, jag undrar om det blir ytterligare en dag utan att vi ens hinner se dagsljuset.

berlinberlin

På den positiva sidan? Det är bara ett halvår kvar tills knopparna börjar brista och ljuset på riktigt återvänder. Däremellan hoppas jag vi ska ha en helt fantastisk vinter med gnistrande snö, många långa dagar i pulkabacken och förhoppningsvis en sol som gör oss sällskap. Allt annat är bara otänkbart. Eller ett halvår förresten? Det är bara två veckor kvar tills jag ska åka till Berlin för det första, bara tre månader innan jag är i Alperna och dessförinnan ska vi ju ha firat jul. Massa, massa roliga saker som händer!

Dessutom kom just min chef in och sa att det kommer bli massor med snö i vinter. Jag hoppas han har rätt! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.