Den där om genvägar.

on

Ikväll sitter E båtvakt nere vid deras båtklubb i Kopparmora, eftersom jag fastnade två timmar i köer hem från Kista (alltså nej, det funkar inte längre – från och med måndag får jag testa kommunalt igen) blev det för honom att kasta sig ut med barnen i buss till As simskola i Gustavsberg. Själv anslöt jag såklart senare, för de måste ju komma hem också i vettig tid för att hinna äta och så vidare.

Det här med aktiviteter på kvällstid och tider att passa? Njae, inte så värst kul faktiskt. I alla fall inte när man måste släpa på den där lilla ungen som inte alls känner för att vara på sitt bästa humör kring de tiderna. Vilket jag fullt förstår, herrejisses – hon måste ju vara slut. Så, simskolan kommer få ta ett uppehåll (även av andra skäl) framöver.

Och så vi då, jo vi körde genvägen förbi McDonalds på väg hem. Barnen åt två tuggor var ungefär, för det här med hamburgare och pommes är inte riktigt deras grej och vi ångrade såklart att vi tog genvägen. För mat tar inte så lång tid att laga. Sägs det.

2013-09-21 (17 av 24)

Förresten slipper jag det där med matlagning ett tag, för imorgon väntar middag med jobbet och på fredag ska jag ut med kafferepet. Äntligen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.