Något varmt på fötterna?

on

Vet ni? Förra vintern trampade jag runt i ett par fyndskor. Fynd så i att de egentligen var snordyra och jag fick de billigt. Inte så mycket fynd i att de faktiskt var varken sköna eller varma. Så i år måste jag ha ett par rejäla skor, som fungerar både till jobbet (där jag iofs byter till bekvämare inneskor med klack) men också för att hänga ute i pulkabacken. För snart kommer det vara kallt, jag gillar när mina fötter är varma.

Så, jag har spanat lite och är aningen sugen på dessa från Merrell. Men 1600:-? Är det värt det? Kommer de hålla i mer än en säsong? Hur bra håller mocka och vad måste jag egentligen göra för att hålla dem fräscha? Så många frågor. merrell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.