VABelivab

on

Jag vet inte vad det är med mig och wordpress just nu, men mina inlägg vill inte publiceras av någon anledning. Himla tur att det går att fixa i efterhand, men trist så trist. Dels för mig som undrar varför ni inte läser och för er som undrar varför jag inte skriver.

Jag och den där femåringen har i alla fall varit hemma idag, hon hade rätt hög feber igår kväll som försvann på några timmar men en säkerhetsdag för att vila upp sig behövdes. Frustrationen på topp när vi sen skulle låsa upp cykeln och låset helt gett sig. Det får bli en stark hand som vrider upp det senare, så får den förvaras på balkongen tills vidare istället.

Cykeln förresten? Jo, för A fick ju den i födelsedagspresent nämligen – en Fridälv från Crescent. Galet snygg!

fridälv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.