Barnprylar: Momemas – barnkläder med sting

on

Redan förra året på UnderBARA Barn snubblade jag över Momemas kläder och jag minns att jag stod länge och sneglade på den här tröjan som heter Fuzzy Zebra. För jag trodde helt enkelt att barnen skulle älska den, gissa om jag hade rätt. Karolina, som är designer bakom märket tränar nämligen tillsammans med mig för Stockholm Roller Derby och jag fick chansen att ta hem och testa produkterna som ritas av henne och sys upp för hand i Estland. Idag använder A sin jacka dagligen istället för en fleece, eftersom storlekarna är väl tilltagna kommer hennes 98/104 räcka länge till för att sedan gå rakt ner till Lillasystern.

Ni vet hur jag älskar färg? Det är precis det här jag pratar om. Så fruktansvärt grymma plagg, för barn och framförallt så himla praktiska. Är du sugen tycker jag du ska kolla in Momemas webshop! Förresten har jag minsann frågat om hon inte kan börja sy upp de där byxorna i vuxenstorlek, för herregud vad jag skulle mysa runt då.

momema_collage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.