Längtan efter helg!

on

bild (7)

För ovanlighetens skull började jag morgonen med frisk luft, inte någon lång tur men tillräckligt för att vakna till liv. Jag vet att det är skönt, jag vet att det är nyttigt men när man sitter hemma och jobbar mestadels av tiden så tappar man mycket. Jag tappar mycket. Det är inte optimalt för mig, jag behöver struktur, rutiner och träffa människor.

Jag har gjort en deal med mig själv att jag ska ta mig till jobbet i Kista tre dagar i veckan, vilket bara det är enormt tungt (det är förseningar och fel på kommunikationerna var och varannan dag). Att ta bilen är ju bara att glömma numera. Så, ett steg i rätt riktning. För att jobba hemma på heltid kommer mitt psyke inte klara.

Nu så, nu ska jag ta tag i lite göromål här, för min lista är längre än till solen. Och det är långt en dag som idag. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.