Barnprylar: Jakten på den perfekta vagnen

on

Vi har sen länge kommit till den punkten när vi behöver en vagn allt mindre, men eftersom Lillasystern fortfarande har rätt små ben och blir trött ibland så behövs avlastning. Det ska alltså vara en liten, behändig men ändå stabil vagn. Helst ska den klara mer än de vanliga femton kilo som resevagnar är godkända för, ännu hellre ska den kännas mer robust än exempelvis Chicco Liteway som vi lyckats slita ut två stycken.

Våra två trehjulingar som vi älskar – BoB Revolution SE och Mountain Buggy Swift har blivit för stora för ändamålen, det är helt enkelt inte några slit och släng vagnar, även om de är fantastiska att köra så tar de ju sin plats.

Så litet söker vi. Jag har en idé om att eventuellt satsa på en Mountain Buggy Nano, för de kan det här med vagnar och den ligger prismässigt rätt okej, samtidigt som den är rymlig och smidig. Jag hade faktiskt hoppats på att kunna shoppa den billigare under UnderBARA Barn men dealen då med bara uv-skydd samt regnskydd kändes ärligt talat inte lockande. Så, idag blir det en sväng till Familjetorget i Orminge för att se om de har den hemma. Känner mig aningen handikappad sen Barnens Hus stängde igen här ute, mitt tidigare intresse av barnvagnar har nästintill helt dött ut med tiden.

st_nano_nauticalAlternativen? Inte speciellt många faktiskt, jag vill ha litet vilket utesluter både Brio, Emmaljunga och Kronan. Bugaboo Bee är återigen för dyr (samt känns för liten?). Babyjoggers nya City Mini Zip skulle kunna vara ett alternativ om det inte vore för att jag aldrig gillat deras design och tyvärr inte känner mig ett dugg lockad nu heller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.