Bokmalen: Vindsjälar på pendling

on

Så överlevde jag första dagens pendling, vilket även råkade vara den enda den här veckan. Det visade sig att morgonens största problem löpte längs Stadsgårdskajen och en plötslig befolkning av lastbilar. Annars smidigt, även om jag önskar att tidpunkten inte spelade sån roll. Fast visst har det sin charm att vara en del av det vansinniga lämmeltåget mellan Helenelund och Kista en tidig höstmorgon, nästa vecka ska jag vara bättre klädd för idag var det frusna tår som gjorde mig sällskap.

IMG_2825.JPG
På väg hem hann jag med en sväng in på Cityterminalen som de gjort om till en riktigt trevlig oas, jag älskar myllret som ändå inte är kaoset på T-centralen medan jag väntar på min direktbuss ut i förorten. Bortskämd av SL ja, det kan jag medge. Jag hann med att både köpa lite nötter och plocka på mig lite kollektivstrafiksläsning, som Vindsjälar av Mons Kallentoft. Boken är den senaste i serien om Malin Fors vid polisen i Linköping har precis kommit i pocketversion och den fick såklart påbörjas redan på min resa hem. Imorgon får det bli en stund med boken i soffan för att inte tappa bort mig. Men böcker och pendling alltså. Kanske ingen tokig kombo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.