Lördagsmorgon

on

bild (1)

Godmorgon! Eller ja, förmiddag har det ju hunnit bli även om vi fortfarande lodar omkring i pyjamas hela bunten. Lyxfrukosten för barnen är avklarad, själv hinner jag väl bli hungrig igen lagom till kvällen eller så. Innan dess ska vi hinna med att rensa i vårt förråd, för imorgon smäller det nämligen – då ska vi byta plats på vårt gamla och vårt nya förrådsutrymme. Det kan bli aningen spännande eftersom de vi bytte lägenhet med har ett större förråd idag, ska flytta in i vårt gamla mindre. Vi själva har faktiskt rensat en hel del under året som gått, inte för att det på något sätt är tomt men jag börjar ana golvyta så pass att man kan gå in och leta efter saker.

Det måste jag för övrigt också göra idag, här ska hittas vinterkläder och vinterskor åt främst det lilla barnet. Typisk sån grej som jag vet att vi har, någonstans. Däremot verkar vi inte ha några fodrade kängor åt Lillasystern, där ska jag åka och se om vi ska köpa nya från Sulman som vi haft tidigare år eller försöka hitta en mer lättviktare. Till våren när nya gummistövlar ska införskaffas är det utan tvivel Crocs som kommer få jobbet tack vare att de inte väger något.

Annars? Idag blir det lugnt, A har sin roller derby träning i Solna och lägenheten ska städas. Jag ska sova middag med Lillasystern. Det behöver vi båda. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.