Derby: Full fart framåt

on

Så var det söndag och jag har haft träning igen, den där dagen som man bara går och längtar efter. Snart hoppas jag dock att vi börjar fokusera på att verkligen använda träningen fullt ut den lilla timmen vi har, för när nästan en halvtimme försvinner på att göra varven blir i alla fall jag rätt frustrerad. Det är den enda timmen vi har, jag vill köra slut på den.

Just därför klev jag ut på tracken idag igen när varven skulle köras, trots att jag redan klarat och fått en bock i protokollet för minimum skills. För jag ville känna om jag kunde förbättra mig (vilket jag kunde) samt även se till att köra slut på kroppen så att jag fick ut maximalt av min timmes träning. Idag satte jag 28,5 varv och jag känner att det finns mer att ta av under rätt förutsättningar.

bild (2)Efter ett långt scrimmage (träningsmatch) för ligan där jag testade att vara lineup tracker är det nu dags att varva ner den här dagen. Något mör i kroppen och trött i skallen är jag. Men nöjd, otroligt nöjd. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.