Barnprylar: Fodrade gummistövlar till vintern

on

Idag var vi ute i affärer för att jaga fatt i fodrade stövlar åt barnen, lite likt de neopren stövlar från Sulman som vi använt tidigare år. Men i Sickla dit vi tog oss idag hade vi ingen tur alls och jag är lite trött på utbudet där redan (trots att vi inte hänger där ofta) eftersom de sällan har det jag söker. För några stövlar kom vi inte därifrån med och jag får fortsätta jaga. I år blir det troligtvis dessa Bundgaard Trigger som sägs hålla ner till -30 grader att testa då barnen tyckt att Sulmans (och Vincents som är likadana) är aningen tunga.

Prismässigt ligger de flesta inom ungefär samma spann, det är bara Vikings Ultra Thermo som ligger lite högre men förhoppningsvis håller Bundgaard bra kvalitet som det mesta från Danmark inom barnkläder. Handlar dem på nätet gör man från Regnbågensbarnkläder eller Footway.

trigger

One Comment Add yours

  1. För en som inte har koll i barnklädervärlden – är de där istället för vinterstövlar? Eller gummistövlar när det är lite kallt?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.