De lovar snö!

on

Jag är redo! Vinterdäcken sitter på, vi har de flesta kläder för att täcka ungarna inför kommande säsong och framförallt har jag peppen. För tidigare har ju det första kaoset inträffat redan i slutet av oktober. Det låter kanske underligt men varje år liksom längtar jag efter den där första snön. Likaså i år!

IMG_3085.PNG

Fast vet ni vad vi gjorde förra året som vi inte kommer göra i år? Vi flyttade. Tre tappor ner. Vi trivs, det gör vi men det är den där lilla uteplatsen som saknas. Jag vill ha den. Behöver den. Får man ens säga så? Men allt vore så mycket vackrare med lite snö som döljer det gråa som just nu hägrar. Lite skidåkning, lite pulka och en jäkligt mysig vinter hoppas jag på!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.