Bye Bye Nappen!

on

Lillasystern fyller ju tre i januari, jag la fram förslaget i helgen att hon kanske skulle passa på att ge dem till tomten när han kommer om några månader. Och jo, det kunde hon väl köpa det konceptet – men behövde inte bebisar nappar? Jo, det gör de ju såklart. Så får jag en bil om jag ger mina nappar till bebisarna?

En bil kan det ju vara värt det där med att sluta med napp tycker jag, så varför inte. Sagt och gjort hämtade jag en liten påse åt henne och vips hade hon dragit med sin storasyster på nappjakt här i “huset”. Så var det med det, nu är det torsdag och vi har inte hört ett ljud om den där nappen som nu är borta – både här och på förskolan. Idag kom hon dessutom ut från badrummet med en i handen och påpekade att vi måste lägga undan den. Jahopp. Då var det bara vagn kvar, den blir ju kvar tills dess hon slutat sova på dagarna. Nästa sommar kanske?

2014-08-27 (2 av 24)Det är gånger som då hon är mer än lovligt söt kan jag meddela. Stora, stora ungen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.