Be Your Best Convention 2014

on

Idag går ett av Sveriges utan tvekan bästa träningsevent av stapeln – Be Your Best Convention och jag sitter hemma i soffan. Det är aningen bittert att behöva erkänna när man tagit sig vatten över huvudet, men den här veckan har tagit knäcken på mig och jag har alldeles för mycket planerat. Mina barn behöver också lite tid, idag får jag prioritera dem.

Tyvärr måste jag säga, för jag hade behövt träningsglädje. Jag har jättejättesvårt att komma igång med effektiv träning utanför derbyn och den behövs verkligen för att kunna bli bättre. Men det kommer fler chanser. När jag inte är bokad upp till öronen. När jag inte känner att jag är den som styr hela familjens schema.

beyourbest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.