Stolt som en höna!

on

Gånger tio ungefär, för igår var det så äntligen dags för Lilla A att köra tillsammans med minior- och juniorderby barnen i Solnahallen mellan BSTRDs vs München och STRD vs London Brawl Saints. Vi hade räknat med rätt så tomma läktare då de flesta brukar trampat ut i gångarna vid det här laget, men där rullade de på ivrigt påhejade av kommentatorerna som ropade upp var och varenda litet barn och som fick publiken att fullkomligt ljubla över de små. Själv hade jag troligen skitit på mig om jag insett att det var så många som satt där och tittade.

Det gick toppenbra, alla vågade vara ute och åka på golvet som är helt tvärtemot vad de är vana vid och de verkade såklart nöjda över att fått vara med. Lilla A var så sjukt stolt över VIP-passet hon fick med sig av bästa tränaren i världen och det sitter nu magiskt uppe på kylskåpet. Typisk sak vi kommer spara för framtiden.

Och får hon någonsin scenskräck i framtiden kan vi ju alltid dra trumfkortet att hon faktiskt redan “uppträtt” inför en galet stor publik. Så himla coolt! Matchunderhållning fick hon såklart av ipaden, av Mad Maloony (eller Melonen om du frågar A), Evil Liza, Alpha Whiskey på tracken (hennes tränare) och såklart Emil.

IMG_3109 IMG_3112

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.