Novemberregn

on

Idag är en sån dag när jag bara längtar efter solen igen, jag vet inte om det är rimligt ens men jag tror jag skulle vara betydligt piggare i ett land där faktiskt solen visade sig mer än halva året. Sen att de oftast har sämre arbetsvillkor och så vidare som gör Sverige till ett mer valbart alternativ spelar ju egentligen ingen roll. Inte när man är trött i alla fall.

2013-12-07 (2 av 11)

Eller snö. Jag mår bra av snö också. 

Fast jag ska nog inte skylla all min trötthet på det regnet som strilar utanför, det har nog mer att göra med ett barn som inte kunde sova ordentligt inatt. Men men, nu är vi uppe – det är måndag och det här ska bli en bra vecka har jag bestämt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.