Något av en paus

on

2014-11-30 (1 av 2)Ibland blir det här nätet bara lite för mycket, för några veckor sen kände jag att det räckte för ett tag. Jag behövde en paus, ett hål, ett upphåll. Det har jag fått, nu känns min relation till livet online lite mer avslappnad och jag har släppt stressen av att försöka vara mitt i allt.

I vårt liv har det däremot självklart hänt massor, det är det fina med livet. Vi har premiärbakat pepparkakor, vi har hängt med fina vänner, ätit gott, sovit ännu godare, jobbat, vinterinventerat kläder, städat, tvättat, badat, tröstat och skrattat. Vardagslunket.

Saker jag däremot inte gjort är att lyfta kameran för att ta bilder. Vilket jag saknar. Energi har jag inte heller riktigt haft, för den här hösten har sugit ut det mesta ur mig. Men det är på rätt håll, jag ser ljuset och jag är redan lite piggare. December kommer med lovande tider, det är inte långt till lite ledigheter och jag har börjat blunda för alla perfekta fasader på nätet (än mer nu än tidigare).

Men vi finns, vi lever och vi mår bra. Instagram är mer levande än bloggen men jag hoppas jag snart får tillbaka lusten och viljan att finnas här med! 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.