Derby: Minimum Skills – CHECK

on

I lördags kom så dagen när jag blev klar med mina minimum skills. Alla dessa travar med kunskaper vi ska besitta, alla skills vi måste klara. De har jag gjort. De har jag. De kan jag. Och det är så vansinnigt skönt att vara klar, för nu får jag vara med. På riktigt. Med de andra. Nu återstår en period av intensiv väntan och längtan för att se om mina freshie-kompisar också hinner klara sina skills. Vilket jag hoppas.

Nästa fredag, den tolfte december. Då ska vi scrimma. Tillsammans. Med resten av ligan. För första gången. Samtidigt som jag är vansinnigt nervös är jag också så otroligt pepp inför det som komma skall. För det här är ju inte slutet. Det är nu det börjar. På riktigt. Nu blir vi en del av STRD.

IMG_3217.JPG
Snart, alldeles snart är dessa stjärnor på en track nära er. Två av dem måste bara få ett ynka litet kryss på en c-cut. På lördag. Då, då är de med klara. Hurra vad vi är bra!

5 Comments Add yours

 1. WoW vilket gäng!

  Like

 2. Lilla Malin says:

  Hehe, vilken härlig bild!

  Like

  1. Ämma says:

   Visst är vi jättejättejättetuffa? 😉 Eller nåt!

   Like

 3. Grattis (lite sent men inte varit online på datorn).
  Fasen vad grym du är!!!

  och jag saknar dig på Nätet.

  Kram!

  Like

  1. Ämma says:

   Tack (ännu senare)! Jag kommer tillbaka, så smått… 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.