Barnprylar: Skridskor åt de minsta – CCM Tyke

on

Julen var precis runt hörnet, även om barnen fick en hel del paket då så har vi ju faktiskt ett litet troll som fyller tre här om några enstaka veckor som då också behöver lite presenter. För det ska man få när man fyller år, sen är egentligen innehållet inte det viktigaste.

Dessutom är det så att jag vill uppmuntra att lära sig åka skridskor nu medan isen finns, medan intresset lever. Det där att göra saker sen är visserligen en fin tanke men hos oss är det ofta nu eller aldrig. Hon kanske inte kommer gilla det – vem vet? Men då finns det säkert något annat litet barn som får nytta av hennes skridskor så småningom.

Nästa säsong kommer jag köpa skridskor åt båda barnen begagnat. När hon har en storlek där vi kan köpa riktiga hockeyrör. Tills dess får hon prova sig fram på ett par CCM från Intersport

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.