Barnprylar: Babyjogger City Mini Zip (ett måndagsex)

on

För ett litet tag sen bytte vi ju till vår sista vagn åt E, jag var hoppfull efter köpet eftersom den kändes bra att köra. Dessutom skulle den bli väldigt liten ihopfälld, det skulle vara så enkelt. Nu testade jag aldrig på just denna vagnen eftersom den hämtades omonterad från lagret.

Det tog väl ungefär en vecka, sen hade ena bandet till varukorgen gått sönder. Litet fel, men ack så irriterande. Ungefär här började jag bli frustrerad över hur tung den var att fälla ihop – det är babyjoggers signum hur lätta de ska vara. Knappen på handtaget som ska tryckas in är riktigt trög, för att fälla vagnen får jag slita rejält i lyfthandtaget på sittdelen. Det är ändå den lätta biten, för att sen få den att se ut som på bild, då behöver jag ta i med hårdhandskarna när jag ska vika ihop vagnen.

Nu har det dessutom visat sig att en av pinnarna som fälls ut mot sittdelen inte alls sitter fast utan faktiskt ibland måste petas tillbaka i position (har hänt att den stått rätt ut). Det känns inte alls bra, speciellt inte på en i praktiken ny vagn (den är ju knappt använd) som kostar betydligt mer än en vanlig paraplysulky. Snart, riktigt snart (kanske redan idag) blir det en tur till affären och visa upp dessa problem. För det känns inte helt okej att betala dyra pengar för något som går sönder bara man tittar på det.

Babyjogger-City-Mini-Zip-TealOBS – jag är fullkomligt övertygad om att detta är ett måndagsexemplar och inte är representabel för märket eller vagnen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.