2015 och det som väntar!

on

Hej,

Välkomna in i 2015, vi hade ett fint firande i Orminge hos J&C med pigga barn, vilket resulterade i sovmorgon till 11:30 igår för vår del (ur sängen tog vi oss vid 13). På kvällen hade vi skaldjurstema och våra fina kockar fixade med både ostron, kungskrabba, ravioli på hummer, hummerröra på dillbröd, blinier, gratinerad hummer, krabba, räkor, aioli och slutligen en tarte tartin. Rätt nöjd i magen efter den festen.


Idag är det fredag, det regnar ute. Vi ska förbereda de sista detaljerna inför vår resa till Alperna och ser så pass fram emot att lämna rusket hemma, istället njuta av sol och långa åk. Efter semestern ser jag också fram emot att diskutera min nya tjänst, hur jag ska arbeta framöver. Utöver det väntar massa kul saker, som att jag ska få träna med laget på riktigt, jag ska planera en grym sommarsemester och vi ska förhoppningsvis hitta på massa annat familjekul med. Jag ser fram emot det här året. Det får bara gärna sluta regna!

One Comment Add yours

  1. Oslofru says:

    God fortsättning 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.