Resor: Val d’Isere

on

Jag är inte van att resa internetlöst, det tillhör inte nutiden men här är det en verklighet (inte ens 3G kopplar upp här). Vi kom hit mitt i en storm och söndagen var fantastiskt dålig med stormbyar som slog oss omkull i backen och utan sikt. Stora delar av systemet var stängt och hade det inte varit för att det var första dagen hade vi nog inte gett oss ut.
 Framåt eftermiddagen bättrade det på sig och sedan måndagmorgonen har vi haft strålande solsken och grymma förutsättningar.
 
 Det var första gången jag stått på skidor sen jag testade en gång i skolan (och då mest stod på huvudet) så förhoppningen för veckan var att lära mig att göra något annat än att plogstoppa. Det löste sig redan första dagen och efter några timmar med instruktör vet jag nu att det finns bra teknik bakom. Just nu håller jag på att lär mig att karva och att våga släppa på farten på riktigt, visst går det fort – det här med att ha saker på fötterna verkar vara min grej!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.