Derby: Äntligen tillbaka på skates!

on

Jag erkänner att jag förmodligen hade massa, massa, massa gratis i skidåkningen från att jag är van att åka skates för det gick ju alldeles utmärkt. Nu ikväll får jag äntligen stå på mina favoriter igen, det är dags för scrimm igen (vi är rätt bortskämda med sånt har jag förstått)  – mitt andra sedan vi klarade våra minimum skills och jag är så orimligt pepp inför det. Nu är det slut på den senaste tidens dekadens och dags att ta i med hårdhandskarna mot den där formen. För den behöver jag om jag ska kunna ta mig vidare i den här världen. Här räcker det inte med att kunna åka skates, man måste orka. Vara stark. Vara proaktiv. Inte den typen av muskler man bygger genom att sitta i soffan och tjoffa in ostbågar. Även om det är en av mina favoritsysslor.

2014-12-08 (2 av 16) 2014-12-08 (3 av 16) 2014-12-08 (16 av 16)Någon mer som är pepp inför den nya säsongen är Lilla A, hon hade avslutning redan i början på december och förstår inte alls det här med uppehåll för lov, så vi är pepp på att få sätta igång igen till nästa helg! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.