Boom, Smack, Bang – ner i vardagen igen

on

Så nej, jag hann aldrig scrimma igår för stackars E fick uselt väder på sin väg till och från Västerås för att hämta barnen (och hälsa på sina morföräldrar). Istället hann vi med att storhandla basvaror på Ica Maxi inför kommande vecka som är något hektisk, plocka undan lite och framförallt hann vi hänga en massa timmar med glada barn. Glada men väldigt, väldigt intensiva.

Idag är det måndag, ny vecka och min första arbetsdag på tre veckor. Det känns helt bisarrt att tiden gått förbi så fort, långledigheten känns som en kortis och jag är så tacksam för att vi haft möjligheten igen att ta ut så pass många dagar.


Gårdagens fynd på Maxi är drickbart och lyx!

Imorse däremot var det någon som inte helt var med på noterna, vi hade fel jacka framme, strumporna var inte hennes, tröjan satt fel, hon ville inte ha de täckbyxorna och nej – inget stämde. Det var högljudda protester och djupa suckar innan de till slut tog sig igenom dörren och iväg. Och det här har man på något sätt gått och längtat efter? Skämt åsido, första dagarna efter semester är alltid lite skakiga för alla inblandade och idag mjukstartar vi genom att bjuda på smoothie när de kommer hem från förskolan, de ska få titta på sin älskade Frost (som de nu inte har sett på en hel vecka för mormor och morfar hade ju inte den – katastrof) en stund.

Själv ska jag nu ta och se till att den här datorn jag har startar upp någon gång och sen ska jag jobba effektivt och fort. Idag är det spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.